juni 2023

Fietstunnels IJsselmondseknoop 1 juli 2023 geopend

Veiligere fietsroute van en naar Rotterdam, Ridderkerk en Barendrecht

IJsselmondseKnoop5 (002)

We hebben er even op moeten wachten, de aanpassingen aan de IJsselmondseknoop. Maar nu zijn de werkzaamheden en verbouwingen klaar. Elders op deze website hebben we al gerapporteerd over de plannen om de toegangspoort tot bedrijventerrein Nieuw-Reijerwaard te verbeteren. De Fietsersbond heeft met de ontwerpers om tafel gezeten om een steentje bij te dragen aan het beste ontwerp voor fietsers. Vanaf 1 juli zijn de fietstunnels, die voortaan een vrije doorgang geven zonder gelijkvloerse kruisingen met het autoverkeer, een feit. Van 11 -14 uur is ieder welkom op de streetfair, de officiële opening.

Beeld van de feestelijke opening (klik hier voor de video)

Categorieën